A45 TRADING
Τεχνική ανάλυση και άλλα
Λίγα λόγια για εμένα
Ξεκινώ μία νέα προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των επενδυτών.Προσπάθεια στην οποία ευελπιστώ να έχω την βοήθεια,την υποστήριξη,την ενθάρρυνση αλλά και την καλόπιστη κριτική όλων σας.
(διαβάστε περισσότερα)
HOME STUDY COURSE
Σύνδεσμοι


Υπάρχουν και αλλού......
686 αναγνώστες
Τρίτη, 15 Απριλίου 2008
15:14

Αγαπητοί φίλοι,θέλω κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου για τα καλά σας λόγια,την συμπαράσταση και την ενθάρρυνση που μου προσφέρατε.Συνειδητοποίησα χθες και σήμερα οτι εδω μέσα εχω αποκτήσει πραγματικους ΦΙΛΟΥΣ και αυτό είναι για μένα η μεγαλύτερη ανταμοιβή.....Οσο για τους .... άλλους,εχετε δίκιο,σιγά σιγά θα απομονωθούν και θα φύγουν......

Λοιπόν,για να γελάσουμε,δείτε πως λειτουργούν τα αντίστοιχα λαμόγια του εξωτερικού.Αυτό είναι ένα mail που έλαβα σήμερα.Ειμαι βέβαιος οτι και εσεις εχετε λάβει παρόμοια e-mails,ομως πάντα διασκεδάζω οταν βλέπω τι μεθόδους μετέρχονται κάποιοι φουκαράδες για να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί.Το κακό είναι οτι κάποιοι εγχώριοι λεβέντες τους αντιγράφουν,και μάλιστα με χονδροειδέστατο τρόπο.....

Προφανώς,το να πάνε να εργασθούν δεν το έχουν σκεφθει σαν επιλογή.......

"I'm telling other Yahoo Group Members about a site that I'm using and making a lot of money.

Straight out - I made over $87,000.00 in 2007 and already $17,700.00 in 2008 trading their picks.

Site is ............................ and I use a few of their services but like The 5 Star Swing the best.

I  compund my money by rolling all my profits into the next trade and by doing this am making a fortune.

I never had so much money.

I want to share my news with other Yahoo Members in the group.

Email me  ...............................

Good luck everyone

PS: I have no affiliation with them other than being an extremely happy customer"

Υ.Γ. Εχω σβήσει το site που δίνει καθώς και το e-mail του.Ε,οχι να του κάνουμε και διαφήμιση........

Σχόλια

15/04 16:15  manos_
ΦΙΛΕ Ανδρέα,

χαίρομαι ιδιαίτερα που φαίνεται ότι άλλαξες την οπτική γωνία που βλέπεις το θέμα που σε (μας) απασχόλησε χθές.
Εύχομαι καλή και εξ ίσου παραγωγική συνέχεια στα μαθήματα τεχνικής στρατηγικής που μας παρέχεις και στο παράδειγμα ήθους που κατά τη γνώμη μου αντιπροσωπεύεις.
15/04 20:14  pakom
Πολύ ωραία, χαίρομαι πραγματικά.

Ε, όταν λέει και ποσα κέρδισε για να δελεάσει είναι για πολύ αφελείς.
Αν και όχι τόσο χοντρολομμένο, μου θυμίζει αυτά τα mails, συνήθως απο αφρικανικές χώρες, που δήθεν τραπεζίτες ψάχνουν τίμιο άνθρωπο στην Ευρώπη να τους βοηθήσει (διαθέτοντας το λογαριασμό του) να εξάγουν αζήτητα εκατομμύρια και για το "ευχαριστώ" να κρατήσουν δικό τους το 30%. Μόνο που θα χρειαστεί να προκαταβάλει ένα μικροποσό για τις απαραίτητες διατυπώσεις να τον παρουσίασουν για κληρονόμο. Είναι και οι άλλοι που σου λένε κέρδισες στη λοτταρία αλλά για να πάρεις το χοντρό κέρδος πρέπει απλά να πληρώσεις πρώτα για κάτι μικροέξοδα. Το περίεργο είναι ότι κάποιοι ελάχιστοι ανταποκρίνοται βλέποντας το τυρί και όχι τη φάκα.
16/04 02:31  pakom
Φίλε Ανδρέα, είδα τη θαυμάσια και μοναδική δουλεια σου για τη ΣΙΔΕ, αν και δεν έβαλες ακόμα τα links στο blog. Τόση δουλειά με τόση αγάπη στη λεπτομέρεια και στην αιτιολόγηση είναι πρωτοφανής. Και τα αποτελέσματα εντυπωσιακά, ακόμα και με τα τα 5 ticks κάτω από το L για στοπ, που διάλεξες και μάλλον λίγα φάνηκαν για μετοχές. Ίσως με 7 ή 8 να έβγαινε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά θέλει τόση δουλειά η εμπειρική αριστοποίηση.Μήπως αυτή η παράμετρος πρέπει να δοθεί σαν σαν ποσοστό επί του Low αντί σαν απόλυτος αριθμός ticks?

Βάλε επίσης το link για το ΑΑ282, που λέίπει
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
21 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Βασικός σκοπός του blog θα είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των επενδυτών σε θέματα τεχνικής ανάλυσης,αλλά και ο σχολιασμός γενικώτερα της πορείας των αγορών.

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις