A45 TRADING
Τεχνική ανάλυση και άλλα
Λίγα λόγια για εμένα
Ξεκινώ μία νέα προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των επενδυτών.Προσπάθεια στην οποία ευελπιστώ να έχω την βοήθεια,την υποστήριξη,την ενθάρρυνση αλλά και την καλόπιστη κριτική όλων σας.
(διαβάστε περισσότερα)
HOME STUDY COURSE
Σύνδεσμοι


Intra day trading (real time)
640 αναγνώστες
Παρασκευή, 4 Απριλίου 2008
09:11

Πολλά χρήσιμα και ενδιαφεροντα στοιχεια,παρ' ότι δεν καναμε καμμια κινηση!!!

video.google.com/videoplay

Σχόλια

04/04 11:23  daytrader
Κατάφερα να παρακολουθήσω ένα videακι σου.
Εκπληκτική δουλειά από πλευράς τεχνολογίας.
Συγχαρητήρια.
Μη έχοντας παρακολουθήσει προς το παρόν τα εισαγωγικά video δεν μπορώ ακόμη να τοποθετηθώ με λεπτομέρειες επί της μεθοδολογίας.
Εχοντας όμως διαβάσει (όχι μελετήσει) την υποδομή της μεθοδολογίας (όπως μου επιβεβαίωσες στο mail), πιστεύω ότι κατά 80-90% συμφωνούμε.

Δύο σχόλια για το σημερινό video.
a. Συμφωνώ απολύτως με την πρακτική να βρίσκεσαι χωρίς θέση πριν από τα νέα της Αμερικής
β. Επειδή αναγνώρισα τον εαυτό μου σε κάποια σχετικά λεγόμενα σου, διευκρινίζω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ότι οι θέσεις μας δεν πρέπει να είναι πάντοτε σε σταθερές ποσότητες καθώς το ρίσκο δεν είναι πάντοτε σταθερό.
Για πρακτικούς όμως λόγους στο blog μου χρησιμοποιώ σταθερές ποσότητες. Μου είναι αδύνατον να προλαβαίνω να στέλνω συνεχώς post 2-3 λεπτά μετά την εμφάνιση των σημάτων αναφέροντας και τιμές και ποσότητες.
Τόσο εσύ όσο και οι αναγνώστες παρακαλώ να έχετε στο μυαλό σας ότι πρωτίστως είμαι "μεροκαματιάρης" επενδυτής. Ασχολούμαι συνεχώς με τα διάφορα προίοντα εδώ και έξω, που θα μου δώσουν τα προς το ζειν.
Το blog στην μορφή που έχει, ήδη καταναλώνει εξαιρετικά πολύ από τον χρόνο μου.
Ειλικρινά μένω εντυπωσιασμένος από την προσπάθεια που κάνεις όσον αφορά τον χρόνο και την τεχνολογία (που φαντάζομαι σημαίνει και επένδυση χρημάτων).

Καλή συνέχεια,... με κέρδη ...αναφανδόν.
04/04 11:40  daytrader
Και μια πρακτική ερώτηση ;

Τα σημερινά (σημαντικά) νέα της Αμερικής θα ανακοινωθούν 14:30 ή 13:30 ώρα Ελλάδος;
04/04 11:41  daytrader

Ορθή επανάληψη
Και μια πρακτική ερώτηση :

Τα σημερινά (σημαντικά) νέα της Αμερικής θα ανακοινωθούν 14:30 ή 15:30 ώρα Ελλάδος;
04/04 12:02  Α45
Ευχαριστω για τα καλά σου λόγια.2 παρατηρήσεις:

α. Τα οποια σχολια και παρατηρήσεις κάνω σχετικά με αλλες μεθοδολογίες,ειναι παντοτε καλοπροαίρετα και αποσκοπούν να τονίσουν το γεγονός οτι,οσο αρτια και αν ειναι τεχνικά μια μεθοδολογία,δεν μπορεί να ειναι μακροπρόθεσμα κερδοφορα αν δεν συνοδευεται απο τεχνικές διαχειρισης του ρισκου.Πιστευω οτι και εσυ,αλλά και καθε καλόπιστος φιλος δεν θα διαφωνησει στην τοποθετηση αυτή.

β. Η παρουσίαση τμημάτων,η και ολοκληρης της συνεδριασης,σε πραγματικό χρόνο,νομιζω οτι βοηθά καποιον να αντιληφθει οτι η πρακτική εφαρμογή οποιασδηποτε μεθοδολογίας εμπεριεχει στοιχεια που δεν ειναι δυνατον να αποτυπωθουν σε μια προσομειωση.Οσοι εχουν κανει πραγματικό trading και εχουν αντιμετωπισει τις πρακτικές δυσκολιες στις οποιες αναφερομαι,παράλληλα με το αναποφευκτο ψυχολογικό στρες,αντιλαμβανονται τι εννοώ.

Η φιλοσοφία μου αγαπητέ φίλε,μετά απο χρονια ενασχόλησης με τα χρηματιστηρια,ειναι οτι αν καποιος δεν δουλεψει σοβαρα και δεν καταστρώσει ενα πλήρες σχεδιο,το οποιο να τηρει με συνεπεια και πειθαρχία,δεν εχει καμμια πιθανοτητα επιτυχίας.Και αυτή την φιλοσοφία προσπαθω να περασω μεσω του blog.Τώρα,οποιος δεν θελει να ακουσει,ας μην παραπονιεται τουλάχιστον...Ποτε δεν φταιει ο Λαναράς,ο Βγενόπουλος,ο χρηματστης μας η ο φιλος που παπαγαλίζει.Εμεις ειμαστε υπευθυνοι για τις πραξεις μας.Και αυτό για μενα ειναι και γενικώτερη σταση ζωής...

Και παλι ευχαριστω για τα καλά σου λόγια.Ευχομαι καλή επιτυχία.
04/04 12:04  Α45
Για τα νεα θα δώσω σε λίγο ενα χρήσιμο link.
04/04 14:21  daytrader
Συμφωνώ απόλυτα.
Ευχαριστώ
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
14 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Βασικός σκοπός του blog θα είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των επενδυτών σε θέματα τεχνικής ανάλυσης,αλλά και ο σχολιασμός γενικώτερα της πορείας των αγορών.

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις