A45 TRADING
Τεχνική ανάλυση και άλλα
Λίγα λόγια για εμένα
Ξεκινώ μία νέα προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των επενδυτών.Προσπάθεια στην οποία ευελπιστώ να έχω την βοήθεια,την υποστήριξη,την ενθάρρυνση αλλά και την καλόπιστη κριτική όλων σας.
(διαβάστε περισσότερα)
HOME STUDY COURSE
Σύνδεσμοι


Χαλάω εγώ χατήρια?
706 αναγνώστες
Σάββατο, 22 Μαρτίου 2008
21:37

Μια και έχουμε χρόνο αυτές τις μέρες,θα ανταποκριθώ στην παράκληση των φίλων για ανάλυση της μετοχής ΑΒΑΞ,καθώς και για ανάλυση μιας μετοχής μεγάλης καφαλαιοποίησης για ένα διάστημα ενός έτους.Μια και για την ΠΕΙΡ έχουμε μιλήσει,ας δούμε την ΑΛΦΑ,που έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά.Θα απαιτηθούν βέβαια πολλά βίντεο,ας ξεκινήσουμε με τα πρώτα.

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

Σχόλια

22/03 23:03  zeuspower
εδω http://video.google.com/

εχεις δοκιμασει για να ανεβασεις βιντεος ? νομιζω εχει
τεραστιο επιτρεπομενο χρονο !
22/03 23:28  voula 99
Καλησπέρα.
Μπράβο για την προσπάθεια να μας αναλύσετε το σύστημά σας.
Αν και ακολουθώ τους παλιούς και καλούς δείκτες της Τ.Α. ,σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον .
23/03 01:29  pakom
Φίλε Ανδρέα, η ΜΟΗ γύρισε σε πτωτική πορεία και έδωσε στη spot αγορά διαδοχικές short setup bar στις 18 και 19 Μαρτ. Η τελευταία ενεργοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 20 Μαρτίου. στα 12,78 με stop loss 13,14 και πρώτο profit target 12, 42.
1η ερώτηση: Για κάποιον που έχει ήδη θέση σε αυτήν και βάσει της μεθόδου πρέπει να πουλήσει μέρος της, ο υπολογισμός του 2% οικονομικού ρίσκου θα γίνει θεωρώντας σαν κεφάλαιο τον αριθμό μετοχών που κατέχειΧ 12,78 ?
2η ερώτηση: Είναι ΟΚ να αυξήσει (λόγω προμηθειών) κατά 1% εκτός από το πρώτο profit target και το stop loss για τα υπόλοιπα μισά τεμάχια ώστε να είναι στο break-even ?.
Παρεπιπτόντως, στις 19/3 η ΜΙΓ έδωσε long setup με είσοδο στα 4,50 που δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί.
Η ΑΛΤΕΚ έχει δώσει από 12/3 short setup που ενεργοποιήθηκε την επόμενη μέρα και συνεχίζει πτωτικά.
23/03 01:34  Α45
Πω πω...πάει η Κυριακή μου...τόσες πολλές ερωτήσεις σε τόσες μετοχές,απαιτούν ένα βιντεάκι για τον φίλο μου τον pakom...Αυριο...
23/03 02:51  pakom
Μπήκε η άνοιξη. Εάν αύριο έχει καλό καιρό θα ήταν κρίμα να μην το εκμεταλλευτείς. Αρκετά κουράστηκες σήμερα και όλες τις μέρες. Πραγματικά, φάνηκε με την δουλειά σου, αυτό που πιστεύω απ΄το πρώτο βίντεο, ότι αν είχαμε δεί και ενστερνιστεί τη δουλειά σου απ΄το καλοκαίρι, και μόνο που θα είχαμε αποφύγει πολλές ζημιογόνες αγορές όσοι έχουμε μόνο μετοχές, θα ήμασταν κερδισμένοι. Χώρια το κέρδος από αγορές στις λίγες ευνοϊκές αναλαμπές από τότε που η αγορά έγινε δύκολη.Θα φανεί σίγουρα και στη ΜΟΗ, ειδικότερα μετά την αποκοπή μερίααματος στις 31/05/08. Καλή ξεκούραση.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
18 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Βασικός σκοπός του blog θα είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των επενδυτών σε θέματα τεχνικής ανάλυσης,αλλά και ο σχολιασμός γενικώτερα της πορείας των αγορών.

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις