A45 TRADING
Τεχνική ανάλυση και άλλα
Λίγα λόγια για εμένα
Ξεκινώ μία νέα προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των επενδυτών.Προσπάθεια στην οποία ευελπιστώ να έχω την βοήθεια,την υποστήριξη,την ενθάρρυνση αλλά και την καλόπιστη κριτική όλων σας.
(διαβάστε περισσότερα)
HOME STUDY COURSE
Σύνδεσμοι


Ηρεμα και χαλαρά.....
823 αναγνώστες
Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2008
19:59

Ηρεμα και χαλαρά κύλησε η σημερινή συνεδρίαση για το παράγωγο....Σε μια μέρα όπου κυριάρχησαν το άγχος,η νευρικότητα και ο πανικός,εμείς κάναμε μόνον 2 κινήσεις,πήραμε τα κέρδη μας και αναμένουμε με αισιοδοξία την συνέχεια.....

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

Σχόλια

17/03 20:18  Johnkur
Θα μπορουσες να μου πεις αν ξερεις ποσο ειναι η προμηθεια για το future του e-mini s&p 500 και ποιος ο πολλαπλασιαστης και το spread μεταξυ αγοραστων και πωλητων. Και τελευταια συγχαρητηρια για την εξαιρετικη σου δουλεια. Παντως με αυτες τις προμηθειες στα ελληνικα παραγωγα δεν νομιζω να δινει και αξιολογα αποτελεσματα το συστημα σου και καθε συστημα που εφαρμοζεται σε μικρο time frame. Θέλω την αποψη σου. Ευχαριστω
17/03 21:51  Α45
Αγαπητέ φίλε σε ευχαριστώ κατ' αρχάς για τα καλά σου λόγια.

Για τον S&P ο πολλαπλασιαστής είναι 50 δολλάρια ο πόντος,το tick είναι 0.25 της μονάδος (12,5 δολλάρια) και η προμήθεια που πληρώνω εγω τουλάχιστον είναι 4.5 δολλάρια round turn.

Στο Ελληνικό παράγωγο τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα,το εχω επισημανει πολλές φορές.Προσωπικά πληρώνω 1.5-2 μονάδες,round turn για intraday και τα διπλά για διακράτηση.

Ασφαλώς και συμφέρει να κάνει κάποιος trading σε ξένα παράγωγα.Οι πλατφόρμες είναι εκπληκτικές,αυτή δε που χρησιμοποιώ εγώ εχει δυνατότητες program trading.Ομως,επειδή οι περισσότεροι φίλοι εδω ασχολούνται με τα Ελληνικά παράγωγα και μετοχές,προτιμώ να αναφέρομαι σε αυτές.Κάποια στιγμή θα σας δείξω και πως δουλεύω στην πλατφόρμα της Transact,η στο Strategy runner.
17/03 23:13  pakom
Φίλε Ανδρέα, πως θα σχολίαζες την παρακάτω σημερινή είδηση από το Euro2day? Θα μπορούσε να δυσκολέψει την πραγματοποίηση κινήσεων ?
"Από τις 14:57 και κατόπιν σχετικού αιτήματος, στην αγορά Παραγώγων υπάρχει άρση υποχρέωσης των ειδικών διαπραγματευτών στο να εισάγουν εντολές στο σύστημα.Οι τελευταίοι, θεώρησαν εξαιρετικά υψηλού ρίσκου την περαιτέρω εισαγωγή εντολών για δημιουργία ρευστότητας στο σύστημα, καθώς υπάρχει μίνι καταιγισμός στο άνοιγμα short θέσεων."

17/03 23:31  Α45
Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι μειώνεται ακόμα περισσότερο το liquidity του συστήματος,ειδικά στα ΣΜΕ επι μετοχών.Ξέρεις τι μου θυμίζει?
το πρωί περίμενα για ώρες να κλείσω ένα short συμβόλαιο στην ALPHA ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΑΝ ΠΩΛΗΤΕΣ.Το έστησα λοιπόν κι εγώ χαμηλά,περίμενα 45' περίπου και τελικά βρέθηκε ένας χριστιανός και το πήρε.

Αυτά είναι αστεία πράγματα.Σε λίγο δεν θα κάνει κανεις trading σε Ελληνικά παράγωγα...
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
12 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Βασικός σκοπός του blog θα είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των επενδυτών σε θέματα τεχνικής ανάλυσης,αλλά και ο σχολιασμός γενικώτερα της πορείας των αγορών.

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις