A45 TRADING
Τεχνική ανάλυση και άλλα
Λίγα λόγια για εμένα
Ξεκινώ μία νέα προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των επενδυτών.Προσπάθεια στην οποία ευελπιστώ να έχω την βοήθεια,την υποστήριξη,την ενθάρρυνση αλλά και την καλόπιστη κριτική όλων σας.
(διαβάστε περισσότερα)
HOME STUDY COURSE
Σύνδεσμοι


Ας πούμε πρώτα τα βασικά
1582 αναγνώστες
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2008
14:08

Θα ήθελα να ξεκινήσω τα άρθρα μου στο blog με τα βασικά.Θα αναφέρω κάποια πράγματα,κοινότυπα και συνηθισμένα ίσως,αλλά πολύ ουσιαστικά,απαραίτητα και χρήσιμα κατά την γνώμη μου.

Κατ' αρχάς,θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του Capital.gr για την φιλοξενία και την δυνατότητα που δίνουν σε όλους μας να έχουμε μία προσωπική σελίδα,έναν προσωπικό χώρο στον οποίο να αναπτύσσουμε ελεύθερα και με άνεση τις προσωπικές μας σκέψεις.Θεωρώ ότι η πρωτοβουλία αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική για την ανάπτυξη της Ελληνικής κεφαλαιαγοράς και την ενεργότερη συμμετοχή των επενδυτών στα τεκταινόμενα της αγοράς.

Δεύτερον,θέλω να τονίσω το αυτονόητο :

Ολα όσα αναγράφονται σε αυτό το blog αποτελούν προσωπικές μου σκέψεις και απόψεις και σε καμμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή η σύσταση για αγοραπωλησίες κινητών η άλλων αξιών.Ο σκοπός των διαγραμμάτων,των επεξηγήσεων και των σχολίων που θα δημοσιεύονται εδώ είναι καθαρά ενημερωτικός και εκπαιδευτικός.

Παρακαλώ θεωρήστε ότι η πιο πάνω δήλωση συνοδεύει αναγκαστικά οτιδήποτε γράφεται στο blog αυτό.

Τέλος,θα ήθελα να τονίσω 2-3 ακόμα,σημαντικά κατά την γνώμη μου πράγματα:

Οπως αναφέρω και στο βιογραφικό μου,η ενασχόληση μου με τις αγορές είναι εντατική και συνεχής,αλλά δεν αποτελεί την κύρια επαγγελματική μου δραστηριότητα.Για τον λόγο αυτόν,ζητώ εκ των προτέρων την κατανόηση σας για το ενδεχόμενο να μην ενημερώνεται το blog σε καθημερινή βάση,η να υπάρχει μία σχετική καθυστέρηση στις απαντήσεις μου στις ερωτήσεις η στα σχόλια σας.Ομως,εφ' όσον υπάρξει ανάλυση εικονικής κίνησης σε κάποια αξία (για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς λόγους και μόνον),αυτή θα γίνεται σε πραγματικό χρόνο και η ενημέρωση θα είναι συνεχής και σαφής.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης και εκπαίδευσης των επενδυτών,την οποία θεωρώ εξαιρετικά σημαντική,θα αναφέρονται συχνά είτε ονόματα βιβλίων,εκπαιδευτικών σεμιναρίων κλπ.,είτε οι αντίστοιχες διευθύνσεις υπο μορφή link.Αυτό ακριβώς το νόημα έχει και η παράθεση των συνδέσμων.Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι οι αναφορές αυτές αποτελούν διαφημιστική προβολή η προσπάθεια προβολής συγκεκριμένων εταιρειών η ανθρώπων.

Αφού σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και την υπομονή σας να διαβάσετε αυτά τα βασικά,να σας πώ ότι απο το επόμενο άρθρο θα ξεκινήσουμε μαζί την περιήγηση μας στον γοητευτικό,ενδιαφέροντα αλλά και επικίνδυνο κόσμο των αγορών.

Καλή Κυριακή σε όλους

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

10/02 14:13  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Καλορίζικος στα blogs συνάδελφε !
10/02 14:19  EASY RIDER ( GARV )
Καλη επιτυχια . 5*
10/02 14:38  favlos
Καλή αρχή.Αυτό μόνο το περι εκπαίδευσης θα μπορούσε να λείπει...
10/02 14:39  ditaset
καλως ηλθες και καλη δυναμη.
10/02 14:42  ArTaXiA
Καλως ήρθες στην παρέα μας. Ελπίζω και εύχομαι η συμβολή σου να είναι αληθινή και ουσιώδης και να μην εξηπηρετεί άλλους, ταπεινούς σκοπούς.
10/02 14:49  Α45
Αγαπητοί φίλοι,ευχαριστώ θερμότατα τόσο για την υποδοχή σας,όσο και για τα καλά σας σχόλια.
Τώρα που είναι αρχή ακόμα,θα με ...υποστείτε λίγο παραπάνω γιατί σκοπεύω να δημοσιεύσω κάποια μαζεμένα άρθρα,ετσι για να γνωριστούμε καλύτερα και να μπορέσω να αναλύσω τον τρόπο προσέγγισης που έχω στις αγορές.

Ενα μικρό σχόλιο για το περί εκπαίδευσης.Σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να παραστήσω τον παντογνώστη,η τον ειδήμονα...μακριά απο μένα όλα αυτά.Αλλωστε,θα δείτε τι εννοώ στα επόμενα αρθρα μου.Η λέξη "εκπαίδευση" έχει την έννοια της προσπάθειας μετάδοσης της συσσωρευμένης εμπειρίας μου τόσων ετών,αλλά και της βοήθειας σε όποιον φίλο θέλει να προσεγγίσει αξιόπιστες και ελεγμένες πηγές γνώσεων.Οντας αυτοδίδακτος,σπατάλησα πολύ χρόνο και πολλά χρήματα σε άχρηστα και ανούσια πράγματα.Αν λοιπόν,μπορέσω να βοηθήσω κάποιους να αποφύγουν κάποια πράγματα και να επικεντρωθούν στα χρήσιμα και ουσιώδη,ο σκοπός μου θα έχει επιτευχθεί...
10/02 15:59  elenitsa 1
Kαλημερα και σιδεροκεφαλος.
10/02 16:00  papakal
Κάθε επιτυχία και καλό κουράγιο.
10/02 16:35  vadra
Kαλώς ήρθες κοντά μας.

Εύχομαι καλορίζικος, καλή αρχή και καλή δύναμη.
10/02 17:22  gem2004
Χαίρομαι που ένας φίλος, δοκιμασμένος διαχρονικά τόσο στα ευχάριστα όσο και στα δυσάρεστα, ξεκίνησε σήμερα το blog του.

Εύχομαι καλό κουράγιο και επιτυχίες.
13/01 23:53  volos
Μονο μια λεξη. μπραβο!
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
32 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Βασικός σκοπός του blog θα είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των επενδυτών σε θέματα τεχνικής ανάλυσης,αλλά και ο σχολιασμός γενικώτερα της πορείας των αγορών.

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις