A45 TRADING
Τεχνική ανάλυση και άλλα
Λίγα λόγια για εμένα
Ξεκινώ μία νέα προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των επενδυτών.Προσπάθεια στην οποία ευελπιστώ να έχω την βοήθεια,την υποστήριξη,την ενθάρρυνση αλλά και την καλόπιστη κριτική όλων σας.
(διαβάστε περισσότερα)
HOME STUDY COURSE
Σύνδεσμοι


15-6-2010 (συνέχεια)
1177 αναγνώστες
Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010
19:22

Τώρα είδα κάποια σχόλια....ειλικρινά δεν καταλαβαίνω....κάνουμε κάποιου είδους διαγωνισμό? είπαμε μήπως ότι απο εδώ θα μοιράσουμε λεφτά? προσκαλέσαμε κανέναν με το ζόρι να έλθει να μας παρακολουθήσει?

Θέλω να πώ μόνο ένα πράγμα και σταματώ εδώ.Δεν ξέρω ούτε ποιός είναι ο abdul,ούτε ποιός είναι ο danaos....Ψευδώνυμα πίσω απο πληκτρολόγια....Εμείς εδώ έχουμε προτείνει μία συγκεκριμένη μεθοδολογία,ξεκάθαρη,με απλούς και σταθερούς κανόνες.Οποιος θέλει να μάθει περισσότερα μπορεί να αποκτήσει το home study course.

Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το τι γράφουν τα άλλα blogs.Σχολιάζω καμμια φορά πολιτικές η κοινωνικές απόψεις που γράφονται σε blogs που δεν ασχολούνται με το χρηματιστήριο....Εχω αποφύγει να σχολιάσω,αν και κάποιες φορές μπήκα στον πειρασμό,μεθοδολογίες που αναπτύσσονται σε άλλα blogs,χρηματιστηριακού ενδιαφέροντος.Γνωρίζω μόνον την Εφη (ΕΝΑΠ) πολλά χρόνια,και απο άλλα φόρα,ξέρω την μεθοδολογία της και κυρίως ξέρω το θεωρητικό της υπόβαθρο.Προσωπικά δεν μου ταιριάζει η συγκεκριμένη μεθοδολογία,αλλά αναγνωρίζω ότι η Εφη είναι συνεπής,ευγενής και εν πάσει περιπτώσει έχει υψηλό επίπεδο.Ποτέ δεν σχολίασα αυτά που λέει,ποτέ και εκείνη δεν σχολίασε αυτά που λέω εγώ....

Αγαπητοί φίλοι,εσείς που προτείνετε να βάλουμε τα σήματά μας προς έλεγχο και σύγκριση,αν είχατε στοιχειώδεις γνώσεις θα ξέρατε ότι τα πλέον κερδοφόρα συστήματα που έχουν καταγραφεί παγκοσμίως,έχουν ποσοστό επιτυχίας που κυμαίνεται μεταξύ 40-55%.Και τούτο διότι μεγαλύτερη σημασία απο τον χρονισμό των σημάτων έχουν η σωστή διαχείριση του ρίσκου και το trade management.Οπως επίσης και η κατάλληλη ψυχολογική προσέγγιση των αγορών.Ο σκοπός αυτού του blog είναι εκπαιδευτικός.Θέλουμε να δείξουμε τον σωστό τρόπο προσέγγισης των αγορών.Εγώ ο ίδιος έχω πεί ότι τα τεχνικά συστήματα του trading plan μπορούν κάλλιστα να αντικατασταθούν με άλλα,ακόμα και πολύ απλά,όπως π.χ. η διασταύρωση 2 κινητών μέσων όρων...

Αν αυτό δεν θέλετε η δεν μπορείτε να το καταλάβετε,είναι δικό σας πρόβλημα και όχι δικό μου....Εφ' όσον ενδιαφέρεστε για συστήματα με 100% επιτυχία,χάνετε την ώρα σας εδώ.Να πάτε εκεί που τα δείχνουν,η εκεί που τα πουλάνε ,να τα αποκτήσετε και να τα εφαρμόσετε.Σας εύχομαι καλή επιτυχία.....

Σχόλια

15/06 19:42  vasiltrade
Ανδρεα το live που εκανες το πρωι μπορεις να το κανεις τωρα στο s&p?στο σμε του ληξης ιουνιου,πιστευω ειδικα στο s&p θα ηταν πολυ ενδιαφερον...ευχαριστω!
15/06 20:07  Θουκιδίδης
Αγαπητέ φίλε..
μην εκενευρίζεσαι απο μερικούς αγενείς και αδαείς..
συνέχισε το μεράκι σου όπως το κάνεις..
η μεθοδολογία σου και η προσέγγιση σου στο ΧΑ είναι άριστη..
φιλικά
Κώστας Καπετσώνης
Αίγιο
15/06 20:10  vasiltrade
Προσυπογραφω τα παραπανω λογια του Θουκιδιδη.
Keep going Ανδρεα!
15/06 20:11  Α45
Πρώτα πρώτα,να ευχαριστήσω τον κ.Καπετσώνη για τα καλά του λόγια...είναι ένας άνθρωπος που δεν τον γνωρίζω,και όμως έχει το θάρρος και την εντιμότητα να βγαίνει ΕΠΩΝΥΜΑ και να γράφει την άποψή του...

@vasiltrade: δυστυχώς σήμερα και αύριο μου είναι αδύνατον...δεν θα είμαι εδώ,θα βγώ σε λίγο και αύριο θα λείπω όλο το απόγευμα.Θα κοιτάξω να το κάνουμε τις επόμενες μέρες.
15/06 20:15  vasiltrade
Οκ Ανδρεα,καλο απογευμα.
15/06 21:48  verde
Αγαπητέ φίλε , συγχαρητήρια για τη δουλειά σου...Αν και δεν είμαι οπαδός της Τεχνικής Ανάλυσης σε παρακολουθώ και πέρα από την επιτυχία των προβλέψεών σου ,αναγνωρίζω τη σοβαρότητα και την αρτιοτητα των θέσεών σου... συνέχισε λοιπόν το έργο σου και αδιαφόρησε όσο γίνεται για κάθε είδους "έξυπνα" σχόλια. ο καθένας κρίνεται και κρίνει
16/06 10:08  Θουκιδίδης
ο ελεύθερος χρόνος είναι το πιο πολύτιμο αγαθό..
όταν κάποιος αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του στο παρών blog και προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση και γνώσεις που είναι μοναδικές για τη ποιότητα και την αξία τους, τότε του αξίζουν τουλάχιστον ένα ταπεινό ευχαριστώ..
αν τελικά κάποιος δεχτεί τα διδασκόμενα (ή αν θα τα εφαρμόσει στη πράξη τελικά) αυτό είναι αυστηρά προσωπική ευθύνη και επιλογή του..
η πιθανότητα να υπήρχαν αντίστοιχες διδαχές και μεταφορά γνώσεων και απόψεων στο παρελθόν και με αυτό το τρόπο και μάλιστα δωρεάν, ήταν απλά επιστημονική φαντασία...
τώρα με το ιντερνετ πολλοί δημιουργικοί άνθρωποι προσφέρουν πολλά και αντίστοιχα πολλοί διψασμένοι (για γνώσεις και πληροφορίες παντός είδους) έχουν πλέον πρόσβαση σε μαθησιακό υλικό που τα προηγούμενα χρόνια ήταν αδύνατο..
εγώ προσωπικά με την περιορισμένη μου δυνατότηα σαν φυσικό πρόσωπο λόγω οικονομικών και γεωγραφικών λόγων (σύν έλλειψη χρόνου) δεν βλέπω με ποιόν αλλο τρόπο θα μπορούσα να μάθω και να γνωρίσω τη συγκεκριμένη μεθοδολογία που προσφέρει ο κ. Ανδρέας..
τέτοιου είδους εκπαίδευση μόνο σε πολύ κλειστούς κύκλους μπορεί κανείς να έχει και αυτό την κάνει ανεκτίμητη (σύν το γεγονός -επαναλαμβάνω- που προσφέρεται απλόχερα και δωρεάν)..
κάνετε κλίκ στο δικό μου αντίστοιχο διαδικτιακό δημιούργημα που είναι και αυτό ανιδιοτελής προσφορά στούς τυχόν επισκέπτες..
http://www.mycomics.gr/

και το οικονομικό μου δοκίμιο..!
http://www.mycomics.gr/walt%20disney/uncle%20scrooge.htm
16/06 10:35  Α45
Καλημέρα κ.Καπετσώνη.Αφού και πάλι σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια,θα ήθελα να σας προσφέρω ένα δώρο.Παρακαλώ,πατήστε στο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ στο αριστερό τμήμα του blog και στείλτε μου ένα e-mail για να συνεννοηθούμε.

Ευχαριστώ πολύ
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
19 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Βασικός σκοπός του blog θα είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των επενδυτών σε θέματα τεχνικής ανάλυσης,αλλά και ο σχολιασμός γενικώτερα της πορείας των αγορών.

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις