A45 TRADING
Τεχνική ανάλυση και άλλα
Λίγα λόγια για εμένα
Ξεκινώ μία νέα προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των επενδυτών.Προσπάθεια στην οποία ευελπιστώ να έχω την βοήθεια,την υποστήριξη,την ενθάρρυνση αλλά και την καλόπιστη κριτική όλων σας.
(διαβάστε περισσότερα)
HOME STUDY COURSE
Σύνδεσμοι


Live trading
1140 αναγνώστες
Σάββατο, 29 Μαΐου 2010
00:32

Στην σημερινή συνεδρίαση κάναμε live trading στο παράγωγο του 20-αρη,για 3 περίπου ώρες και το βιντεοσκοπήσαμε.Χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος A45-FRACTALS και έγινε μόνον μία κίνηση,κερδοφόρα.

Σκοπός φυσικά δεν ήταν να δείξουμε αν κερδίσαμε η χάσαμε,αυτό είναι πάντα δευτερευον.Κάθε μία μεμονωμένη κίνηση μικρή σημασία έχει,σημασία έχει το αποτέλεσμα μετά απο αρκετές κινήσεις,στις οποίες εφαρμόζουμε με πειθαρχία και συνέπεια το trading plan.Σημασία επίσης έχει να δείξουμε πως εφαρμόζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο σε πραγματικό χρόνο και να καταγραφούν τα σχόλια και οι παρατηρήσεις την ώρα που η αγορά εξελίσσεται.

Δείτε με την ησυχία σας τα 3 βίντεο και διαπιστώστε και μόνοι σας πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη,μη εμπορεύσιμη και νευρική αγορά,με ηρεμία και καλή διάθεση.Χωρίς προβλέψεις,χωρίς γνώμες,χωρίς ανησυχία και άγχος.Με συνεπή εφαρμογή των κανόνων μας,κανόνες που ξέρουμε οτι λειτουργούν με επιτυχία....

http://www.greektube.org/content/view/113341/2/

http://www.greektube.org/content/view/113357/2/

http://www.greektube.org/content/view/113355/2/

Σχετικές μετοχές:
FTSE ΓΔ
Σχόλια

30/05 09:53  mentor
"Σκοπός φυσικά δεν ήταν να δείξουμε αν κερδίσαμε η χάσαμε, αυτό είναι πάντα δευτερεύον."
ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ το αν χάσαμε ή κερδίσαμε !
Ήμαρτον Ανδρέα.
Δεν μπορώ να καταλάβω αν το γράφεις από ευγένεια, μετριοφροσύνη ή ευθυνοφοβία αλλά σε παρακαλώ να διαγράψεις αυτή την φράση.
Δεν το καταλαβαίνεις ότι αυτοαναιρείσαι ?

30/05 10:23  Α45
Αν μπείς στον κόπο αγαπητέ φίλε να δείς το βίντεο,και αν μπείς στον μεγαλύτερο κόπο να διαβάσεις και να δείς την δουλειά μου όλο αυτό το διάστημα,θα καταλάβεις ότι ακριβώς αυτή η φράση την οποία θέλεις να διαγράψω,είναι η πεμπτουσία της προσέγγισής μου στις αγορές.

Να επαναλάβω για να το καταλάβεις...Δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ απολύτως σημασία το αποτέλεσμα 1,2,3 κινήσεων.Σημασία έχει να τηρούμε τους κανόνες μας!Αν το κάνουμε αυτό,το κερδοφόρο αποτέλεσμα,σε ένα εύλογο αριθμητικά σύνολο κινήσεων,είναι βέβαιο ότι θα έρθει...

Οποιος κατάλαβε,κατάλαβε...
30/05 16:04  harami
Ανδρέα γειά σου
Η παρουσίασή σου ήταν πολύ καλή και ψύχραιμη,
ενώ το σύστημά σου φαίνεται να λειτουργεί
ικανοποιητικά.-
30/05 16:28  Α45
Ευχαριστώ πολύ...κοίτα να δείς,δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις trading και να το βιντεοσκοπείς ταυτόχρονα.Η προσοχή σου πρέπει να είναι στην πλατφόρμα,διότι μία λάθος εντολή να δόσεις τα κατέστρεψες όλα...Ευτυχώς η Ελληνική αγορά κινείται αργά και υπάρχει χρόνος για όλα.Σε ξένο παράγωγο,η διαδικασία αυτή είναι πολύ δυσκολώτερη...
Εν πάσει περιπτώσει,η αγορά τις τελευταίες μέρες δεν δίνει και μεγάλα περιθώρια κέρους,είναι δε εξαιρεικά ρηχή.Γι' αυτό επιλέγω να αγνοώ τα σήματα σε μετοχές που το παράγωγό τους έχει πολύ χαμηλό όγκο.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
12 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Βασικός σκοπός του blog θα είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των επενδυτών σε θέματα τεχνικής ανάλυσης,αλλά και ο σχολιασμός γενικώτερα της πορείας των αγορών.

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις