A45 TRADING
Τεχνική ανάλυση και άλλα
Λίγα λόγια για εμένα
Ξεκινώ μία νέα προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των επενδυτών.Προσπάθεια στην οποία ευελπιστώ να έχω την βοήθεια,την υποστήριξη,την ενθάρρυνση αλλά και την καλόπιστη κριτική όλων σας.
(διαβάστε περισσότερα)
HOME STUDY COURSE
Σύνδεσμοι


Κακή αλλά αναμενόμενη η σημερινή συνεδρίαση
1311 αναγνώστες
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2008
19:07

Αγαπητοί φίλοι,σε περιόδους έντονης και συνεχούς πτώσης της αγοράς όπως αυτή που διανύουμε,γίνεται εύκολα κατανοητή η ανάγκη να είμαστε πειθαρχημένοι και να ακολουθούμε πιστά το όποιο επενδυτικό σχέδιο έχει ο καθένας μας.

Για τους νεώτερους,οι ακραίες καταστάσεις που βιώνουμε αποτελούν πολύτιμα στοιχεία,ενισχυτικά της εμπειρίας που σιγα-σιγά αποκτούν,για τους παλαιότερους που έχουμε ξαναζήσει ακραίες ανοδικές η πτωτικές περιόδους,η παρούσα συγκυρία αποτελεί απλώς επιβεβαίωση του απρόβλεπτου των αγορών.

Οπως μου έλεγε κάποτε ενας θείος μου "η εμπειρία παιδί μου οφελεί μόνον αυτόν που την έχει".......

rapidshare.com/files/145506400/aa518.wmv.html

Σχετικές μετοχές:
FTSE ΓΔ ΕΤΕ ΟΤΕ ΤΙΤΚ
Σχόλια

15/09 19:15  haros
πενταστερο για την ρηση του θειου σας,απολυτα σωστη...
15/09 19:19  coldplay
"Εξυπνος ειναι αυτος που οφελειται απο την εμπειρια του αλλου"
Γκερσον προπονητης μπασκετ
15/09 19:45  adon
Εμπειρια ειναι αυτο που κερδιζεις οταν δεν κερδιζεις αυτο που θες
15/09 20:07  niblans
Ωραίο και το σημερινό σας video...αναφορικά δε με την εμπειρία...καλά θα ήταν να μπορούσαμε να επωφεληθούμε απ'αυτήν των άλλων,ιδιαίτερα όταν μας την προσφέρουν αφειδώς, και αφιλοκερδώς,αλλά αυτό δεν συμβαίνει...γιατί άραγε Κε Ανδρέα...γιατί???
15/09 21:13  Α45
Τελικά,άλλο ήταν το αντικείμενο του άρθρου και άλλο ανεδείχθη ως το πιο σημαντικό...

Η εμπειρία δεν μεταβιβάζεται διότι ο "άλλος" δεν έχει ζήσει αυτό που έζησε ο έχων την εμπειρία.Οι γονεις μου π.χ. μου έχουν πει χιλιάδες ιστορίες για την Κατοχή,την πείνα,τους θανάτους,κλπ.,αλλά όσο παραστατική και αν είναι η διήγηση εγώ δεν μπορώ ποτέ να μπώ στο κλιμα,απλά διότι δεν έζησα τα γεγονότα...
15/09 21:33  niblans
Μα γιατί αγαπητέ Ανδρέα το λέτε αυτό? Λίγες ήταν οι φορές που εξουθενωνένος και πεινασμένος απ΄ την δουλειά σας,σκέφτηκατε-απολαμβάνοντας ένα ζεστό ευωδιαστό φαγητό-μας πως άντεξαν οι άνθρωποι της κατοχής τόση πείνα...καθημερινά? Αρα μπορούμε να μπούμε έστω και για λίγο στο κλήμα...και για να το εφαρμόσω στο θέμα μας...όλοι έχουμε χάσει στο ΧΑ λίγο εως πολύ...και υπάρχουν κάποιοι έμπειροι και ανιδιοτελής άνθρωποι που μας λένε ...πρόσεξε, απο την πείρα που έχω, σου λέω ότι θα χάσεις κι άλλα...εκείνη την ώρα γιατί δεν λειτουργεί το "ένστικτο της αυτοσυντήρησης" και χρησιμοποιώντας την δική μας μικρή αρνητική εμπειρία και την δική σας πολύτιμη συμμετοχή,τελικά δεν κάνουμε το σωστό?
15/09 22:33  illusionist
Πάντως εγώ έχω να καταθέσω οτι κάπου στα δεκάξι μου είχα την πρώτη μου συγκλονιστική εμπειρία. Πενήντα τέσσερα χρόνια μετά θα έδινα τα ΠΑΝΤΑ να της κάνω ολική επαναφορά και ας χαρακτηριζόμουν άπειρος.:-)
15/09 23:23  jiovani!
Μαγκιά είναι να διδάσκεσαι από τα λάθη των άλλων [πριν τα κάνεις κι εσύ].
16/09 01:35  coldplay
illusionist πολυ καλο
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
18 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Βασικός σκοπός του blog θα είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των επενδυτών σε θέματα τεχνικής ανάλυσης,αλλά και ο σχολιασμός γενικώτερα της πορείας των αγορών.

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις