A45 TRADING
Τεχνική ανάλυση και άλλα
Λίγα λόγια για εμένα
Ξεκινώ μία νέα προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των επενδυτών.Προσπάθεια στην οποία ευελπιστώ να έχω την βοήθεια,την υποστήριξη,την ενθάρρυνση αλλά και την καλόπιστη κριτική όλων σας.
(διαβάστε περισσότερα)
HOME STUDY COURSE
Σύνδεσμοι


Απάντηση προς την Z-trade (συνέχεια)
922 αναγνώστες
Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2008
03:58

Κάποια στιγμή,περίπου στις αρχές Ιουνίου,σταμάτησα προσωρινά την διενέργεια πράξεων στα παράγωγα,επισημαίνοντας στους υπεύθυνους της ΒΕΤΑ,οτι δεν έχω κανένα παράπονο απο την εταιρεία,αλλά σταματώ προσωρινά αφ' ενός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων,αφ' ετέρου δε διότι η έλλειψη της εντολής στοπ με εμπόδιζε απο το να εφαρμόσω με συνέπεια την επενδυτική μου στρατηγική.

Την περασμένη Τετάρτη η Πέμπτη πληροφορήθηκα απο φίλους και απο ένα post του blogger "daytrader" οτι ενεργοποιήθηκε η εντολή στοπ και έσπευσα να τηλεφωνήσω στην ΒΕΤΑ για να πληροφορηθώ αν οντως αληθεύει αυτό και αν η εντολή λειτουργεί σωστά.Στην πορεία της συζήτησης ζήτησα να μάθω τεχνικές λεπτομέρειες,όπως αν η εντολή παραμένει στον υπολογισή του trader η αποστέλλεται στον server της ΒΕΤΑ,και αν η σωστή εκτέλεση της εντολής συνδέεται με την ύπαρξη συνδρομής στην υπηρεσία παροχής real time data feed της Z-TRADE.

Επειδή γνωρίζω οτι οι συνδιαλέξεις μεταξύ των πελατων και των χρηματιστηριακών εταιρειών μαγνητοφωνούνται,φαντάζομαι οτι η συγκεκριμένη συνομιλία ειναι καταγεγραμμένη και μπορείτε να πληροφορηθείτε το περιεχόμενό της.Μετά την συνομιλία γράφηκε το άρθρο στο οποίο αναφέρεσθε.

Στην συνέχεια και ενω ήμουν εκτός γραφείου σε επαγγελματικό ραντεβού,δέχθηκα τηλεφώνημα στο κινητό μου τηλέφωνο απο τους υπευθύνους της ΒΕΤΑ,οι οποίοι μου εξήγησαν οτι ενδεχομένως παρενόησα τα λεγόμενά τους,οτι η εντολή στοπ αποστέλλεται και παραμένει στον server της ΒΕΤΑ και η εκτέλεσή της ειναι ανεξάρτητη απο την ύπαρξη συνδρομής η όχι.Επειδή γνωρίζω την ποιότητα και αξιοπιστία των ανθρώπων,δέχθηκα οτι το λάθος ήταν δικό μου και συμφώνησα να γράψω άλλο άρθρο στο οποίο να ανασκευάζω το προηγούμενο προς αποκατάσταση της αλήθειας.Πράγμα το οποιο έκανα μόλις επέστρεψα στο γραφειο μου.Τώρα,αγαπητοί κύριοι,αν το ένα αρθρο είχε 25 γραμμές και το άλλο 15,δεν νομίζω οτι μπορεί να αποτελέσει θέμα συζήτησης....

Προσωπικά θεώρησα οτι το θέμα έληξε εκεί.Και προφανώς δεν είχα κανένα λόγο να θίξω η να δυσφημήσω την εταιρεία σας,το προιόν της οποίας χρησιμοποίησα για μεγάλο διάστημα και σκόπευα να εξακολουθήσω να χρησιμοποιώ.

Και σήμερα έρχεσθε εσείς,μετά απο 4 μέρες (!!!!!) στις 2 τα ξημερώματα και με συκοφαντείτε ανοικτά ως όργανο αντιπάλων συμφερόντων και μάλιστα μισθωμένο!!!!! Δεν νομίζετε οτι η φαντασία σας καλπάζει?και γιατί δεν κατονομάζετε αυτόν ο οποίος,κατά δήλωσίν σας,με χρησιμοποιεί επι πληρωμεί μάλιστα,για να θίξω τα συμφέροντά σας?

Με απειλείτε παράλληλα με προσφυγή στ Πειθαρχικό συμβούλιο του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά έναντι συναδέλφου.Ε,αυτό κύριοι,πάει πολύ!!!!!! Κατ' αρχάς ποιός είναι ο συνάδελφος απέναντι στον οποιο φέρθηκα αντιδεοντολογικά? Και σε τι συνίσταται αυτή η συμπεριφορά?

Γνωρίζοντας οτι ο χώρος του χρηματιστηρίου είναι ιδιαίτερα σκληρός και ανταγωνιστικός,θα θεωρήσω οτι τα σχόλια σας εγράφησαν "εν θερμώ" και ίσως είναι προιόν λανθασμένης πληροφόρησης.Δεν μπορώ όμως να δεχθώ σε καμμία περίπτωση αγαπητοί κύριοι της ZEYS τις συκοφαντικές κατηγορίες περί σκοπιμότητος,περί εξυπηρέτησης αντιπάλων συμφερόντων και περί χρηματισμού.Τις θεωρώ αβάσιμες,αστήρικτες,ανυπόστατες και ακρως προσβλητικές για την προσωπικότητα,τη επαγγελματική μου υπόσταση και την υπόληψή μου.

Θα παρακαλέσω λοιπόν θερμά να τις αποσύρετε αμέσως και το θέμα να λήξει εδώ.Διαφορετικά,είμαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου.

Μετά τιμής

Ανδρέας Αρναούτογλου 

Σχόλια

30/07 11:50  gatzaros
μήπως ξέρεις τι σημαίνει η λέξη ΕΠΕ τίποτα άλλο
30/07 13:52  napoleon
κακη εντυπωση σε μενα (χωρις να μπω στην ουσια της υποθεσης) μια εταιρια παροχης υπηρεσιων να απευθυνεται σε πελατη της ή οχι στον ενικο και δη σε τετοιο υφος. λιγο παραπανω ευγενεια και τυπικοτητα δεν βλαπτει ποτε.
31/07 13:46  pakom
Θεωρώ αδιανόητο να κατηγορείσαι για σκοπιμότητα ως πληρωμένο όργανο κάποιου για δυσφήμηση της εταιρείας.
Θα έπρεπε, νομίζω, να προσέξουν ότι έχεις μόνιμο link στην ιστοσελίδα της εταιρείας επάνω αριστερά και να εκτιμήσουν το γεγονός αντί να σε αντιμετωπίσουν με τόση καχυποψία. Αντί της απαράδεκτης σε ύφος επιστολής θα μπορούσε η εταιρεία να στείλει ένα δικό της κείμενο όπου υπεύθυνα και σωστά θα ενημέρωνε για τις λεπτομέρειες λειτουργίας της εντολής με παράκληση να το δημοσιεύσεις εδώ. Αυτό θα ήταν χρήσιμο και για την εταιρεία και για τους χρήστες. Λυπάμαι για την δυσάρεση τροπή.

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
11 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Βασικός σκοπός του blog θα είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των επενδυτών σε θέματα τεχνικής ανάλυσης,αλλά και ο σχολιασμός γενικώτερα της πορείας των αγορών.

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις