A45 TRADING
Τεχνική ανάλυση και άλλα
Λίγα λόγια για εμένα
Ξεκινώ μία νέα προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των επενδυτών.Προσπάθεια στην οποία ευελπιστώ να έχω την βοήθεια,την υποστήριξη,την ενθάρρυνση αλλά και την καλόπιστη κριτική όλων σας.
(διαβάστε περισσότερα)
HOME STUDY COURSE
Σύνδεσμοι


Απάντηση προς την Z-trade
801 αναγνώστες
Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2008
03:15

Σήμερα,στις 2 και τέταρτο τα ξημερώματα (!!!!!!) έλαβα 2 σχόλια απο την εταιρεία Z-trade σε σχέση με άρθρο που ειχα γράψει την Παρασκευή (!!!!) και αφορούσε την εισαγωγή της εντολής stop στην πλατφόρμα των παραγώγων.

Επειδή ειναι δύσκολο αγαπητοί φίλοι να βρείτε τα σχόλια,διοτι έχουν μεσολαβήσει νεα αρθρα,παραθέτω κατ' αρχάς τα σχόλια της εταιρείας και στην συνέχεια την δική μου απάντηση.

02:14  ztrade
Αγαπητέ κ. Αρναούτογλου,

Το άρθρο σου είναι ένα κείμενο σκόπιμης παραπληροφόρησης από άνθρωπο σε υπηρεσία διασποράς ψευδών ειδήσεων. Δυστυχώς η διασπορά συνεχίζεται και στις διορθωτικές απαντήσεις και στις διαψεύσεις του αρχικού κειμένου.

Η εταιρείας ΖΕΥΣ Εφαρμογές Διαδικτύου ΕΠΕ που αναπτύσσει την πλατφόρμα συναλλαγών Ztrade αισθάνεται την υποχρέωση να απαντήσει σε αυτό και να προστατέψει την φήμη την πελατεία της καθώς και την φήμη και την πελατεία 12 χρηματιστηριακών εταιρειών Ελλάδα και Κύπρο που χρησιμοποιούν το σύστημα αυτό.

Δεν χρησιμοποίησες ποτέ την πλατφόρμα ZTrade για να βάλεις εντολή stop, κάτι ρώτησες σε κάποιον κάτι κατάλαβες λάθος ΕΠΙΝΟΗΣΕΣ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ και τον παρουσίασες σαν να ήταν το δικό μας σύστημα.

Μάλιστα παράτησες το <<Πνιγμενος στη δουλειά...>> και ξόδεψες τον χρόνο σου να γράψεις μια σωρεία από ψέματα ασχετοσύνες και ημιμάθειες με μεγάλα γράμματα: <<επενδυτές προσοχή .. βασιλευει η ασχετοσύνη,η ημιμάθεια και πολλές φορες η παραπληροφόρηση,θα ήθελα να επισημάνω κάτι,στο οποιο παρακαλώ για την προσοχή σας...Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για την εισαγωγή (επι τελους...) της εντολής on stop>>.

Αφήνεις υπόνοιες στο άρθρο ότι έχεις καυγαδίσει και παλέψει μαζί μας ενώ δεν υπήρξες ποτέ πελάτης μας και φυσικά με κανένα άτομο στην εταιρεία μας δεν έχεις μιλήσει ποτέ.

Τρείς ώρες μετά το πρώτο σου άρθρο προχώρησες σε ανασκευή των αναγραφομένων με μια λακωνική ανακοίνωση 15 γραμμών <<Αποκατάσταση της αλήθειας...>>. Με τρόπο σύντομο και χωρίς ανασκευή όλων των ανακριβειών αρκέστηκες στην δικαιολογία <<Βέβαια,η αρχική μου πληροφόρηση ηταν η ακριβως αντίθετη,αυτός δε ηταν και ο λόγος που έγραψα το άρθρο>>. Έκλεισες γρήγορα το θέμα τις αποκατάστασης <<να σου πώ και κάτι ακόμα? παραασχολήθηκα νομίζω...>> και ολοκλήρωσες την αποστολή σου.

Έβαλες την ανασκευή σε άλλη σελίδα και άφησες την πρώτη σελίδα να λειτουργεί δυσφημιστικά και συκοφαντικά (χωρίς καμία αναφορά για την ανασκευή), με την σκέψη ποιος θα ψάξει μετά από
02:15  ztrade
... τον καταιγισμό του πρώτου άρθρου σε μια από τις 25 άλλες δημοσιεύσεις για να βρει την <<Αποκατάσταση της αλήθειας...>>.

Είναι φανερό ότι τόσο εσύ όσο και ο χρηματοδότησης σου εκτιμήσατε ότι με αυτό τον τρόπο και θα συκοφαντήσετε το έργο της εταιρείας μας και θα έχετε τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις από το νόμο λόγω της ανασκευής (που κρύψατε).

Απατάστε και δύο πλάνη οικτρά. Οι άνθρωποι που κινούνται σκοτεινά στο ελληνικό χρηματιστηριακό χώρο έχουν γίνει πολλοί γιατί μέχρι τώρα έμεινα όλοι ατιμώρητοι. Ως εταιρεία αλλά και ως άτομα είμασταν και θα είμαστε πάντα απέναντι τους. Θα έχετε την ατυχία να διαπιστώσετε το πάθος μας για ένα καθαρότερο κόσμο.
Θα ζητήσουμε από την πειθαρχική επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος να ελεγχθείς για κατάφωρη παράβαση της δεοντολογίας του μηχανικού και την συκοφάντηση έργου συναδέλφων σου μηχανικών πέρα από κάθε κανόνα την επιστήμης που υποστηρίζεις ότι κατέχεις .

Θα ζητήσουμε από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς να αποκαλύψει και να τιμωρήσει τον άνθρωπο του χρηματιστηριακού χώρου που σε καθοδήγησε και χρηματοδότησε την συκοφαντία αυτή.

Δεν θα καταφύγουμε στην δικαιοσύνη και δεν θα ζητήσουμε αποζημίωση για την συκοφαντία γιατί μας αρκούν αυτά που κερδίζουμε από την εργασία μας. Δεν ζητούμε να εκδικηθούμε το ατόπημα σου αλλά έχουμε γνώση ότι ένα κατεστημένο σάπιο σύστημα δοκιμάζει τα ανακλαστικά μας και οφείλουμε σε εμάς και την πελατεία μας να τους δώσουμε την ηχηρή απάντηση που τους αξίζει.

ΖΕΥΣ Εφαρμογές Διαδικτύου ΕΠΕ

 

Αγαπητοί κύριοι,να σας πω κατ' αρχάς οτι δεν ειμαι νομικός για να κρίνω το περιεχόμενο και το ύφος του κειμένου σας.Κείμενο το οποίο βρίθει ανακριβειών,συκοφαντιών και άμεσων απειλών κατά του προσώπου μου και της επαγγελματικής μου υπόστασης.Απειλών ξεκάθαρων που έχουν σαν σκοπό να με εκφοβίσουν και να με τρομοκρατήσουν....

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά λοιπόν.Θα αναγκασθώ δυστυχώς να αποκαλύψω εταιρείες και πρόσωπα,οχι βεβαια για να τους εκθέσω,αλλά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Είμαι πελάτης της ΒΕΤΑ ΑΧΕ και χρησιμοποίησα την πλατφόρμα των παραγώγων της Z-trade για περίοδο 3-4 μηνών στην  αρχή του ετους.Κατά την διάρκεια της συνεργασίας μου με την εταιρεία αυτή παραπονέθηκα πολλές φορές για την έλλειψη της εντολής στοπ,πολλές φορές σε έντονο τόνο,και η απάντηση ηταν οτι παρά τις πιέσεις τόσο της ΒΕΤΑ,όσο και άλλων χρηματιστηριακών εταιρειών προς την εταιρεία σας για την εισαγωγή της εντολής,υπήρχε καθυστέρηση εκ μέρους σας.Τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο.

Συνεχίζεται......

Σχόλια

30/07 03:26  ΑΕGEAN MAN
παλι πλακωθηκες?σου αρεσει η βια...ε ρε γελιο ,,,ποιος νομιζεις οτι εισαι?την ειδες στραβα...δεν ξεχνω τι εγραφες για μενα και εφαγες το κραξιμο...α ρε καημενε "επενδυτη¨" ..καποιοι εδω μεσα βγαζετε πολυ γελιο με το στυλακι σας
30/07 03:28  ΑΕGEAN MAN
την μια βριζεις και την αλλη κανεις την κοτα...κοκοκοκοκο
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
10 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Βασικός σκοπός του blog θα είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των επενδυτών σε θέματα τεχνικής ανάλυσης,αλλά και ο σχολιασμός γενικώτερα της πορείας των αγορών.

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις