A45 TRADING
Τεχνική ανάλυση και άλλα
Λίγα λόγια για εμένα
Ξεκινώ μία νέα προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των επενδυτών.Προσπάθεια στην οποία ευελπιστώ να έχω την βοήθεια,την υποστήριξη,την ενθάρρυνση αλλά και την καλόπιστη κριτική όλων σας.
(διαβάστε περισσότερα)
HOME STUDY COURSE
Σύνδεσμοι


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
846 αναγνώστες
Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2008
14:04

Καλημέρα αγαπητοί φίλοι,

επειδή ειναι γνωστό οτι στον χωρο του χρηματιστηρίου,αλλά και στα blogs ειδικότερα,βασιλευει η ασχετοσύνη,η ημιμάθεια και πολλές φορες η παραπληροφόρηση,θα ήθελα να επισημάνω κάτι,στο οποιο παρακαλώ για την προσοχή σας.....

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για την εισαγωγή (επι τελους.....) της εντολής on stop στην πλατφόρμα των παραγώγων της Z-trade.Είναι κατι για το οποιο εχω προσωπικά παλέψει για μηνες,εχω κανει καυγάδες,κλπ.Εν πάσει περιπτώσει εγινε....

Προσέξτε τώρα,διοτι οι περισσότεροι δεν εχετε εμπειρία απο πλατφόρμες για trading,οπως εχουμε οσοι ασχολούμαστε επι χρόνια με trading στις ξενες αγορές και με αμερικάνικες πλατφόρμες.ΚΑΝΕΝΑ,επαναλαμβάνω ΚΑΝΕΝΑ χρηματιστήριο στον κόσμο,δεν δεχεται εντολή on stop.Η εντολή μπαίνει στην πλατφόρμα και εκτελειται σαν εντολή market οταν η αγορά κανει πράξη στην συγκεκριμενη τιμη.Κατανοητό αυτό?

Τώρα,ανάλογα με την εταιρεία,η εντολή αυτή ειτε παραμενει στον δικό σας υπολογιστή,είτε προωθείται στον server της χρηματιστηριακής εταιρείας.Στην Αμερική κατά κανόνα συμβαίνει το δεύτερο,αλλά εδω η εντολή παραμενει στον δικό σας υπολογιστή και γίνεται εντολή market οταν γίνει πράξη στην τιμή που έχετε καθορίσει.Αρα,αν πέσει το internet η κοπεί το ρεύμα,κλπ.,η εντολή σας δεν υπάρχει....Μεγάλη προσοχή σε αυτό.....

Ενα δεύτερο και σοβαρότερο σημειο τώρα.Οσοι δεν έχετε αγοράσει το real time της Z-trade,αλλά παρακολουθείτε την συνεδρίαση απο αλλού και απλά χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα,βλέπετε τις τιμες με 15-λεπτη καθυστέρηση.Το ίδιο ακριβως κανει και η πλατφόρμα σας!!!!! Δηλαδή,όταν βάζετε εντοή on stop,η εντολή θα εκτελεστεί οχι σε πραγματικό χρόνο,αλλά οταν η πλατφόρμα δειξει την τιμή αυτή με καθυστέρηση 15 λεπτών.....Αντιλαμβανεστε τι σημαινει αυτό???????

Μεγαλη προσοχή λοιπόν,και καλή επιτυχία!

Σχόλια

25/07 14:15  Rakisakis
Καλωσόρισες Α45, ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις.
25/07 14:26  Johnkur
Παντως εχει μια ακομη εντολη οπου επιλεγεις το stop σου αλλα και την τιμη που θα μπει η εντολη. πχ ειναι η αλτεκ στα 0,9 ευρω βαζεις εντολη stop στο 0,87 και τιμη εισαγωγης της εντολης στο 0,87 ετσι μολις η αλτεκ παει στο 0,87 η εντολη σου θα μπει με οριο στο 0,87 και οχι market. Επισης δεν ειναι απαραιτητο το stop και η τιμη εισαγωγης να ειναι ιδιες. Η εντολη αυτη λεγεται Stop Limit
25/07 14:32  Αξιόκριτος
Αγαπητέ Φίλε Ανδρέα ,

Πολύ καλά κάνεις που μας επισημαίνεις αυτά για τις εντολές on STOP.
Πραγματικά είναι πολύ οδυνηρό να ανακαλύψει κάποιος μετά από 2 μέρες ότι δεν εκτελέστηκε η STOP εντολή του λόγω διακοπής ρεύματος και το χειρότερο να είναι αντίθετα με την κίνηση της αγοράς.
ΔΕΝ πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχάζουμε.
25/07 14:42  Κλεάνθης
Αγαπητέ Ανδρέα 5* για τον τίτλο και την πρώτη παράγραφο του άρθρου σου!
25/07 19:40  Α45
Φίλε Μαρίνη,δεν πρόκειται να ανοίξουμε διάλογο...το τι θεωρείς εσύ η το τι δεν θεωρείς,ειναι δικό σου θέμα.Εγώ,μια ερώτηση σου έκανα,αλλά απάντηση δεν πήρα.Ο νοών νοείτω...

Υ.Γ Αυτό το blog έχει μια ιστορία υπευθυνότητος και σοβαρότητος.Δεν πρόκειται λοιπόν να την αμαυρώσω προχωρώντας σε διάλογο μαζί σου...Αυτά και τέλος!
30/07 02:14  ztrade
Αγαπητέ κ. Αρναούτογλου,

Το άρθρο σου είναι ένα κείμενο σκόπιμης παραπληροφόρησης από άνθρωπο σε υπηρεσία διασποράς ψευδών ειδήσεων. Δυστυχώς η διασπορά συνεχίζεται και στις διορθωτικές απαντήσεις και στις διαψεύσεις του αρχικού κειμένου.

Η εταιρείας ΖΕΥΣ Εφαρμογές Διαδικτύου ΕΠΕ που αναπτύσσει την πλατφόρμα συναλλαγών Ztrade αισθάνεται την υποχρέωση να απαντήσει σε αυτό και να προστατέψει την φήμη την πελατεία της καθώς και την φήμη και την πελατεία 12 χρηματιστηριακών εταιρειών Ελλάδα και Κύπρο που χρησιμοποιούν το σύστημα αυτό.

Δεν χρησιμοποίησες ποτέ την πλατφόρμα ZTrade για να βάλεις εντολή stop, κάτι ρώτησες σε κάποιον κάτι κατάλαβες λάθος ΕΠΙΝΟΗΣΕΣ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ και τον παρουσίασες σαν να ήταν το δικό μας σύστημα.

Μάλιστα παράτησες το <<Πνιγμενος στη δουλειά...>> και ξόδεψες τον χρόνο σου να γράψεις μια σωρεία από ψέματα ασχετοσύνες και ημιμάθειες με μεγάλα γράμματα: <<επενδυτές προσοχή .. βασιλευει η ασχετοσύνη,η ημιμάθεια και πολλές φορες η παραπληροφόρηση,θα ήθελα να επισημάνω κάτι,στο οποιο παρακαλώ για την προσοχή σας...Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για την εισαγωγή (επι τελους...) της εντολής on stop>>.

Αφήνεις υπόνοιες στο άρθρο ότι έχεις καυγαδίσει και παλέψει μαζί μας ενώ δεν υπήρξες ποτέ πελάτης μας και φυσικά με κανένα άτομο στην εταιρεία μας δεν έχεις μιλήσει ποτέ.

Τρείς ώρες μετά το πρώτο σου άρθρο προχώρησες σε ανασκευή των αναγραφομένων με μια λακωνική ανακοίνωση 15 γραμμών <<Αποκατάσταση της αλήθειας...>>. Με τρόπο σύντομο και χωρίς ανασκευή όλων των ανακριβειών αρκέστηκες στην δικαιολογία <<Βέβαια,η αρχική μου πληροφόρηση ηταν η ακριβως αντίθετη,αυτός δε ηταν και ο λόγος που έγραψα το άρθρο>>. Έκλεισες γρήγορα το θέμα τις αποκατάστασης <<να σου πώ και κάτι ακόμα? παραασχολήθηκα νομίζω...>> και ολοκλήρωσες την αποστολή σου.

Έβαλες την ανασκευή σε άλλη σελίδα και άφησες την πρώτη σελίδα να λειτουργεί δυσφημιστικά και συκοφαντικά (χωρίς καμία αναφορά για την ανασκευή), με την σκέψη ποιος θα ψάξει μετά από
30/07 02:15  ztrade
... τον καταιγισμό του πρώτου άρθρου σε μια από τις 25 άλλες δημοσιεύσεις για να βρει την <<Αποκατάσταση της αλήθειας...>>.

Είναι φανερό ότι τόσο εσύ όσο και ο χρηματοδότησης σου εκτιμήσατε ότι με αυτό τον τρόπο και θα συκοφαντήσετε το έργο της εταιρείας μας και θα έχετε τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις από το νόμο λόγω της ανασκευής (που κρύψατε).

Απατάστε και δύο πλάνη οικτρά. Οι άνθρωποι που κινούνται σκοτεινά στο ελληνικό χρηματιστηριακό χώρο έχουν γίνει πολλοί γιατί μέχρι τώρα έμεινα όλοι ατιμώρητοι. Ως εταιρεία αλλά και ως άτομα είμασταν και θα είμαστε πάντα απέναντι τους. Θα έχετε την ατυχία να διαπιστώσετε το πάθος μας για ένα καθαρότερο κόσμο.
Θα ζητήσουμε από την πειθαρχική επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος να ελεγχθείς για κατάφωρη παράβαση της δεοντολογίας του μηχανικού και την συκοφάντηση έργου συναδέλφων σου μηχανικών πέρα από κάθε κανόνα την επιστήμης που υποστηρίζεις ότι κατέχεις .

Θα ζητήσουμε από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς να αποκαλύψει και να τιμωρήσει τον άνθρωπο του χρηματιστηριακού χώρου που σε καθοδήγησε και χρηματοδότησε την συκοφαντία αυτή.

Δεν θα καταφύγουμε στην δικαιοσύνη και δεν θα ζητήσουμε αποζημίωση για την συκοφαντία γιατί μας αρκούν αυτά που κερδίζουμε από την εργασία μας. Δεν ζητούμε να εκδικηθούμε το ατόπημα σου αλλά έχουμε γνώση ότι ένα κατεστημένο σάπιο σύστημα δοκιμάζει τα ανακλαστικά μας και οφείλουμε σε εμάς και την πελατεία μας να τους δώσουμε την ηχηρή απάντηση που τους αξίζει.

ΖΕΥΣ Εφαρμογές Διαδικτύου ΕΠΕ
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
23 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Βασικός σκοπός του blog θα είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των επενδυτών σε θέματα τεχνικής ανάλυσης,αλλά και ο σχολιασμός γενικώτερα της πορείας των αγορών.

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις