A45 TRADING
Τεχνική ανάλυση και άλλα
Λίγα λόγια για εμένα
Ξεκινώ μία νέα προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των επενδυτών.Προσπάθεια στην οποία ευελπιστώ να έχω την βοήθεια,την υποστήριξη,την ενθάρρυνση αλλά και την καλόπιστη κριτική όλων σας.
(διαβάστε περισσότερα)
HOME STUDY COURSE
Σύνδεσμοι


Ανακεφαλαίωση...
1355 αναγνώστες
Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2008
17:07

Αγαπητοί φίλοι,ειχαμε σημερα την δυνατότητα να καλύψουμε την συνεδρίαση στο παράγωγο σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.....Ακολουθήσαμε την μεθοδολογία μας ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ,σε 5-λεπτο time frame,όπως κάνουμε πάντα.Η συγκυρία ηταν πολύ καλή,διοτι ειχαμε μονοτασική πτωτική συνεδρίαση,μπήκαμε short στο breakout μιας μικρής συσσώρευσης,ακολουθήσαμε την τάση και ανταμειφθήκαμε δεόντως.....

Το αποτέλεσμα για 4 συμβόλαια ήταν : 2 συμβόλαια με κέρδος 30 μονάδων περίπου,1 συμβόλαιο με κέρδος 33 μονάδων και 1 συμβόλαιο με κέρδος 61 μονάδων!!!!  Οχι και ασχημα ετσι?  Συνολικό κέρδος για τα 4 συμβόλαια 154 μονάδες,δηλαδή 770 ευρώ,μειον προμηθειες.

Ασφαλώς δεν θα ειναι ετσι καθε συνεδρίαση.....Ουτε υπήρχε τρόπος να κερδίσουν ολα τα συμβόλαια 60 μονάδες....Απο την αρχή της εμφάνισης αυτού του blog,ακουτε και διαβάζετε ΜΟΝΟΝ χειροπιαστά και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ πράγματα αγαπητοί φίλοι.Ουτε παπαγαλίες,ουτε προβλέψεις,ουτε αφορισμούς,ουτε "θα εκανα",ουτε "θα αγόραζα",ουτε τίποτα απ' όλα αυτά.Εχουμε μια καλή,τεκμηριωμένη και απόλυτα ρεαλιστική μεθοδολογία,την ακολουθούμε πιστά και συνηθως μας ανταμοίβει....Αλλοτε φτωχά,άλλοτε πλούσια,άλλοτε πολύ πλούσια....Οτι μας δόσει η αγορά.....Ουτε εφημερίδες διαβάζουμε,ουτε ειδήσεις ακούμε,ουτε αναλύσεις κοιτάμε,ουτε περιεργους και ακαταλαβίστικους δείκτες προσπαθούμε να εφαρμόσουμε.

Το κυριότερο....η μεθοδολογία είναι λεπτομερέστατη,πληρέστατη και ανοικτή για όλους....Ουτε τους πονηρούς πάμε να κάνουμε,ουτε πελάτες να πιάσουμε,ούτε  προσπαθούμε να ανιχνεύσουμε κορυφές και πυθμένες....Μπορείτε να μας συγκρίνετε με ολα οσα ακουτε και διαβάζετε.Με ολα οσα σας προτείνουν καλοπροαίρετα η κακοπροαίρετα....Εμεις δεν σας δόσαμε ενα ψάρι για να χορτάσετε μια μέρα.Σας δόσαμε τα εργαλεια για να ειστε χορτάτοι για ολη σας τη ζωή.Στο χερι σας είναι να τα χρησιμοποιήσετε....

Καλό Σαββατοκύριακο και καλές διακοπές σε ολους.....

 

Σχόλια

11/07 17:25  niblans
Aγαπητέ Κε Ανδρέα
Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για την ανιδιοτελής σας προσπάθεια να μας βοηθήσετε...αν κι έχετε σταματήσει τα video προς το παρόν, είναι τόσα πολλά τα παρελθόντα, που δεν θα μας φτάσει όλο το καλοκαίρι να τα μελατάμε...Δίνοντας σας συγχαρητήρια για την μεθολογία σας, εύχομαι πάντα να σας αποδίδει τα μέγιστα δυνατά...Καλό σας καλοκαίρι...
11/07 17:51  vasiltrade
Αψογος ανδρεα! αν και δεν ειμαι απο τους ιδιαιτερος οξυδερκεις! thanks for all!10χ5*
11/07 17:58  daytrader
Ευχαριστώ για την απάντηση Ανδρέα.
Πάντα επιτυχίες.
11/07 19:27  Rakisakis
Καλησπέρα Ανδρέα. Ελπίζω να έχουμε σύντομα και άλλες τέτοιες παρουσιάσεις , χρήσιμες σε κάποιους από μας που δεν έχουμε τη δυνατότητα των κατάλληλων εργαλείων .
11/07 19:40  Αξιόκριτος
Αγαπητέ ηλεκτρονικέ φίλε Ανδρέα.
Σε ευχαριστώ για το μεγάλο δώρο που μας κάνεις με την παρουσία σου.Να είσαι σίγουρος ότι αρκετά μεγάλη μερίδα από τους αναγνώστες του μπλόκ έχουν οφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από αυτά που μας δίνεις απλόχερα.
Αν υπάρχει ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ τότε σίγουρα σε βάθος χρόνου θα βγούν κέρδη ...Οτι μας δόσει η αγορά...
Προσπαθώ να εφαρμόσω στην πράξη τη μέθοδό σου και ήδη έχω κάποια αποτελέσματα.
Σε ευχαριστώ από καρδιάς και σου εύχομε καλό Σαββατοκύριακο και καλό καλοκαίρι.
12/07 00:12  michanikos
Φίλε Ανδρέα έχω επιβραβεύσει την προσπάθεια που έχεις κάνει τόσες φορές που μάλλον έχω γίνει κουραστικός. Τι να πώ εγώ πάλι; Τα λένε τα αποτελέσματα από μόνα τους. Επιπλέον και στη χθεσινή δύσκολη συνεδρίαση η μεθοδολογία τα πήγε μία χαρά. Χίλια ευχαριστώ και πάλι για όσα μας έχεις διδάξει...

Υ.Γ: Λυπάμαι που δεν μπορώ να βάλω πάνω από 5*...
12/07 04:31  KOS32
Τι να πω.. απο τα λιγα που εχω δει μεχρι τωρα και εχω διαβάσει..
Αξιος! και 5* τουλαχιστον.
12/07 12:12  g50
jkhnrfuijgvifok, c,l,
12/07 15:41  futuretrades
keep walking 5+*
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
36 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Βασικός σκοπός του blog θα είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των επενδυτών σε θέματα τεχνικής ανάλυσης,αλλά και ο σχολιασμός γενικώτερα της πορείας των αγορών.

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις