A45 TRADING
Τεχνική ανάλυση και άλλα
Λίγα λόγια για εμένα
Ξεκινώ μία νέα προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των επενδυτών.Προσπάθεια στην οποία ευελπιστώ να έχω την βοήθεια,την υποστήριξη,την ενθάρρυνση αλλά και την καλόπιστη κριτική όλων σας.
(διαβάστε περισσότερα)
HOME STUDY COURSE
Σύνδεσμοι


3208 αναγνώστες
1 σχόλιο
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
14:51

Απολαύστε ενα ακόμα live trading video,στο συμβόλαιο του 6Ε,με κερδος 650$,με 3 συμβόλαια....
Πλήρης περιγραφή της κίνησης,με σχολιασμό,ρεαλιστικές προσδοκίες και βέβαια με συνεχή αναπροσαρμογή της τακτικής μας σύμφωνα με τα νεα δεδομένα της αγοράς,σε πραγματικό χρόνο.
Ολα αυτά με απόλυτα πειθαρχημένη τήρηση των κανόνων της μεθοδολογίας μας,όπως αυτή αναλύεται διεξοδικά στο home study course.

https://youtu.be/To-RgqtC7qM

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
5517 αναγνώστες
Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
16:22

Ημουν χθες στο συνέδριο του ΣΕΔ,στον οποιο είμαι μελος του ΔΣ εδω και πολλά χρόνια,και χάρηκα γιατί συνάντησα παλαιούς και καλούς φίλους....
Το συνέδριο σημείωσε μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή πολλών ανθρώπων της αγοράς,επενδυτών και φοιτητών,εδω είναι το ευχάριστο και ελπιδοφόρο,απο Οικονομικά Πανεπιστήμια.

Το συνέδριο έγινε στο καινούργιο Electra Palace,στην οδό Μητροπόλεως,ένα πραγματικό στολίδι για την Αθηνα.Αλλη μια αποδειξη για το τι είναι ικανή να πετυχει η ιδιωτική πρωτοβουλία.......

Οπως το περίμενα,οι συζητήσεις είχαν ως επίκεντρο την κακή κατάσταση της Ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς,το μειωμένο ενδιαφέρον,τους ισχνούς τζίρους και την δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι χρηματιστηριακές εταιρείες.......10.000 ενεργοί κωδικοί,με τους 2.000 απο αυτούς να κάνουν πάνω απο 2 πράξεις τον μήνα !

Θα ξαναπώ,για αλλη μια φορά,όπως κάνω εδω και πολλά χρόνια,ότι η ενασχόληση με το χρηματιστήριο δεν είναι ούτε τζόγος,ούτε διασκέδαση,ούτε χώρος εύκολου και γρήγορου πλουτισμού.Είναι μια ΔΟΥΛΕΙΑ,μία πολύ δύσκολη και απαιτητική δουλειά,που απαιτεί αφοσίωση,προσπάθεια,πειθαρχία και επιμονή.

Μία δουλειά με μεγάλο βαθμό ελευθερίας και τεράστιες δυνατότητες ανταμοιβής........μια δουλειά όμως,καθόλου εύκολη που απαιτεί υπομονή,συστηματική μελέτη,πολλές ώρες μπροστά στο ταμπλό και πίστη στο τελικό αποτέλεσμα,ώστε αυτό να είναι το προσδοκώμενο.

Οποιος πιστευει ότι μπορεί να κερδίζει στις αγορές διαβάζοντας αναλύσεις,ακολουθώντας φήμες,η συμβουλές "ειδικών",θα δει συντομότατα το κεφάλαιό του να εξανεμίζεται......Οποιος πιστευει ότι παρακολουθώντας ενα δίωρο σεμινάριο,η διαβάζοντας ενα βιβλίο τεχνικής ανάλυσης θα γίνει πλούσιος,είναι πολύ μακριά απο την πραγματικότητα.....

Και για να αναφερθώ και λίγο στους λεγόμενους "επαγγελματίες" της αγοράς,όποιος πιστευει ότι κάνοντας αγρα πελατών μέσω του ιντερνετ,η μέσω του facebook,υποσχόμενος μη ρεαλιστικές αποδόσεις,και διαχειριζόμενος τα λεφτά των πελατών του με εναν δείκτη,η εναν ταλαντωτή που βγαζει κόκκινα και πράσινα βελάκια,δεν θα σταδιοδρομήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στον χώρο αυτον.........

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι Ελληνικές χρηματιστηριακές εταιρείες είναι αθλιες,τόσο σε επίπεδο τεχνολογίας,όσο και σε επίπεδο προμηθειών και εξόδων.Για να μην μιλήσω για το επίπεδο των επενδυτικών συμβουλών,γιατί εκει τα πράγματα είναι τραγικά.

Λυπάμαι αν με όλα αυτά στεναχωρώ κάποιους φίλους χρηματιστές,η κάποιους φίλους επενδυτές/traders,που άλλα νόμιζαν,άλλα ονειρευτηκαν και άλλα βρήκαν.

Η λύση είναι προσφορά καλών και ποιοτικών υπηρεσιών απο τους πρώτους και πολλή,μεθοδική και συστηματική δουλειά,ρεαλιστικές προσδοκίες,υπομονή και επιμονή για τους δεύτερους.......

Καλές γιορτές να έχουμε...με υγεία για όλους.

Αξιολογήστε το άρθρο 
8 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
939 αναγνώστες
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
10:15

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Το home study course είναι έτοιμο !!!

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο,σε ηλεκτρονική μορφή,πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα,εφάμιλλο η και καλύτερο από πολλά αντίστοιχα σεμινάρια που κυκλοφορούν στο εξωτερικό.

Το home study course παρουσιάζει,επεξηγεί και αναλύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το trading plan.Ενα επενδυτικό σύστημα πλήρες,ολοκληρωμένο,εύκολο στην εκμάθησή του και πρακτικά εφαρμόσιμο.Σε οποιαδήποτε αγορά και σε σε οποιοδήποτε time frame.

Το trading plan είναι το αποτέλεσμα μακράς και συνεχούς ενασχόλησης με τις αγορές.Είναι η συμπυκνωμένη γνώση και εμπειρία μιάς υπερδεκαετούς πορείας τόσο στην Ελληνική,όσο και στις διεθνείς αγορές.Είναι ένα σύστημα που δίνει στον απλό επενδυτή,αλλά και στον επαγγελματία trader όλα τα εφόδια που χρειάζεται για μία μακρά και επιτυχημένη πορεία στις αγορές.

Το trading plan ΔΕΝ είναι το “holy grail”.Δεν είναι το σύστημα εκείνο που θα παράγει συνεχώς κέρδη,χωρίς καθόλου ζημιές.Δεν είναι το αυτοματοποιημένο σύστημα που με το πάτημα κάποιων πλήκτρων θα σας κάνει πλούσιους την ώρα που εσείς απολαμβάνετε το ποτό σας στην παραλία.Τέτοιο σύστημα δεν υπάρχει,ούτε θα υπάρξει ποτέ.

Ένα τέτοιο σύστημα υπάρχει ενδεχομένως στην φαντασία και στα τρελλά όνειρα κάποιων νέων και άπειρων επενδυτών.Υπάρχει επίσης στις διαφημιστικές καταχωρήσεις κάποιων “εμπόρων ελπίδας”,που στόχος τους είναι να εξαπατήσουν αφελείς και ευκολόπιστους επενδυτές.

Η πραγματικότητα,αγαπητοί φίλοι και φίλες,είναι τελείως διαφορετική.Οι επενδύσεις και το trading είναι μία δουλειά.Μία δουλειά,πολύ ενδιαφέρουσα,συναρπαστική και ασφαλώς προσοδοφόρα.Μιά δουλειά όμως,στην οποία για να επιτύχει κάποιος απαιτείται σοβαρότητα,πειθαρχία,επιμονή και μεθοδική εργασία.

Το home study course αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτές τις αρχές.Αποτελείται από ένα εγχειρίδιο 173 σελίδων,στο οποίο ορίζονται με σαφήνεια και λεπτομέρεια όλα τα αναγκαία στοιχεία για την εφαρμογή των τεχνικών συναλλαγών και διαχείρισης των κινήσεων,καθώς και από  πολλές οπτικοακουστικές παρουσιάσεις (video).Με τον τρόπο αυτόν,καθοδηγεί τον επενδυτή/trader βήμα – βήμα στην πλήρη κατανόηση όλων των τμημάτων του trading plan.Με πληθώρα ρεαλιστικών παραδειγμάτων μαθαίνει στον επενδυτή,αλλά και στον επαγγελματία trader,να “ακούει” τον παλμό της αγοράς.Να μην εξαρτάται από κανέναν.Να μην επηρεάζεται από φήμες και απόψεις τρίτων.Να παίρνει αποφάσεις βασιζόμενος σε αντικειμενικά κριτήρια.Να ευθυγραμμίζεται κάθε στιγμή με την πορεία της αγοράς.

Το εγχειρίδιο περιλαμβάνει και παραδείγματα μη κερδοφόρων κινήσεων.Και ο σκοπός τους είναι να καταδείξουν στον επενδυτη/trader,ότι το trading είναι ένα παιχνίδι πιθανοτήτων,στο οποίο οι ζημιές είναι αναπόφευκτες.Είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της επιχείρησης.Ο έμπειρος,πειθαρχημένος και συνετός επενδυτής/trader μαθαίνει ότι το σημαντικότερο στοιχείο στην δουλειά αυτή είναι ο έλεγχος του ρίσκου.Μαθαίνει επίσης να σέβεται και να ακολουθεί πιστά τους κανόνες του trading plan,και να εκτελεί τις κινήσεις εκείνες που παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.Ο διαχρονικά κερδισμένος επενδυτής/trader είναι εκείνος που ακολουθεί με συνέπεια και πειθαρχία το σχέδιό του,με εμπιστοσύνη και ρεαλιστικές προσδοκίες.

Εχω ετοιμάσει ένα σύντομο video,στο οποίο παρουσιάζεται συνοπτικά το home study course.Δείτε το και ανακαλύψτε τι έχει να σας προσφέρει το σεμινάριο αυτό.

Ξεκινήστε σήμερα σωστά.Επενδύστε στην εκπαίδευσή σας και μάθετε όλα τα στοιχεία ενός πλήρους,ολοκληρωμένου,ρεαλιστικού και πρακτικά εφαρμόσιμου trading plan.Κάντε το κτήμα σας!

Εφαρμόστε το με πειθαρχία και συνέπεια στον δύσκολο κόσμο των αγορών και απολαύστε τους καρπούς μιάς μεθοδικής και συστηματοποιημένης προσπάθειας.

Προς το παρόν,το σεμινάριο διατίθεται στην Αγγλική γλώσσα (εγχειρίδιο και videos).Εφ’ όσον υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον,θα υπάρξει αντίστοιχη έκδοση και στην Ελληνική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου είτε στο messenger,είτε στην διεύθυνση arnaouto@ath.forthnet.gr.

Θα χαρώ να σας γνωρίσω και να απαντήσω σε όλες σας τις ερωτήσεις και απορίες.

https://www.youtube.com/watch?v=BwWxIWVBWlc

Αξιολογήστε το άρθρο 
5 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
360 αναγνώστες
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016
11:25

Καλημέρα σε όλους,

κυκλοφόρησε το περιοδικό TRADERS',στο οποίο υπάρχει συνέντευξη μου στον εκδότη του περιοδικού κ.Ιωάννη Κανταρτζή.

http://www.traders-mag.gr/ebook/2016/10/index.html#56

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
2 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
524 αναγνώστες
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016
10:53

Καλημέρα σε όλους,

δημιούργησα ενα trading group στο facebook,με τιτλο "AA TRADING METHOD".

Στο γκρουπ αυτό συμμετέχουν πολλοί traders,Ελληνες και ξένοι,επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες.Συζητάμε θέματα των αγορων,και αναλύουμε πολλά trades,βασισμένα στην μεθοδολογία που έχω αναπτύξει.

Πολύ σύντομα,η μεθοδολογία αυτή θα παρουσιασθεί με την μορφή ενός ολοκληρωμένου home study course,Στο σεμινάριο αυτό αναλύεται πλήρως η μέθοδος,με πολλά παραδείγματα και επεξηγήσεις.

Οσοι φίλοι ενδιαφέρονται είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν.

https://www.facebook.com/groups/1685255098457923/

Αξιολογήστε το άρθρο 
3 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σελίδα 1 από 70123456789>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
Βασικός σκοπός του blog θα είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των επενδυτών σε θέματα τεχνικής ανάλυσης,αλλά και ο σχολιασμός γενικώτερα της πορείας των αγορών.

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις